Uw administratie op orde, het is de basis voor uw onderneming

De administratie is de basis voor uw onderneming. U kunt alles zelf doen, maar uiteraard ook alles uitbesteden. Samen met u kijken wij naar uw wensen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Administratie

De administratie is de basis voor uw onderneming. Wij richten hem zodanig in dat hij voldoet aan de wettelijke bepalingen. Vanuit de administratie kan de rapportage verzorgd worden voor de belastingaangifte. Maar de administratie is ook een hulpmiddel om inzicht te krijgen in de onderneming.

Rapportage

Vanuit de administratie kunnen we de rapportage samenstellen; een jaarrekening ten behoeve van de belastingaangifte of een ten behoeve van de financierder. Uiteraard verstrekken wij ook exploitatieoverzichten om periodiek de resultaten van de onderneming te kunnen beoordelen.

Begroting

Wij kunnen een (meerjaren) begroting opstellen voor uw onderneming. De activiteiten van de onderneming kunnen getoetst worden aan de begroting. Het is de tool om de onderneming optimaal te sturen.

Personeelsadministratie

Heeft u personeel? Geen probleem. Wij zijn op de hoogte van alle regelingen en ontwikkelingen m.b.t. de salarisverwerking. Wij verzorgen de volledige personeelsadministratie van A tot Z. Of het nu gaat om een loonstrook, de aangifte loonheffing, een jaaropgave, opgave pensioenfonds, een arbeidscontract, de werkkostenregeling.

Een eerlijk en helder advies, een advies dat bij u past in begrijpelijke taal.

Heeft u een probleem op financieel of fiscaal gebied. Leg hem ons voor en wij zullen u nader adviseren. Domme vragen bestaan niet.

Belasting betalen moet iedereen. Leuker kunnen wij het niet maken, wel makkelijker!

Wij zijn op de hoogte van de fiscale regels en mogelijkheden en kunnen aangeven wat voor het voordeligste is.

Grote Waard 40
2675 BX Honselersdijk

T (0174) 623 543
info@jrkoene.nl